Σάββατο 18 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ωμοί εκβιασμοί Λελάκη

"Βρώμικα παιχνίδια" καταγγέλλει η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ

ΧΑΛΚΙΔΑ.-

"'Η σταματά το σωματείο τις κινητοποιήσεις και δε διεκδικεί τα δεδουλευμένα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ή προχωρώ σε ομαδικές απολύσεις ως και το κλείσιμο του Ναυπηγείου"!

Εστι ωμά και απροσχημάτιστα έθεσε το ζήτημα ο εφοπλιστής Λελάκης κατά τη σύσκεψη που έγινε στη Νομαρχία Εύβοιας. Η σύσκεψη έγινε με πρόσκληση του νομάρχη, Θ. Μπουραντά,καθώς στο Ναυπηγείο η κατάσταση οξύνεται, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και οι κινητοποιήσεις τους αντιμετωπίζονται με απολύσεις.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ καταγγέλλει τα "βρώμικα παιχνίδια που παίζουν, πίσω από τις πλάτες των εργαζομένων, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η διορισμένη από αυτή διοίκηση της ΕΤΒΑ, σχετικά με την αλλαγή ή όχι του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των Ναυπηγείων Αυλίδας, ενώ την ίδια ώρα ο εφοπλιστής Λελάκης αλωνίζει με θαλασσοδάνεια από χρήματα του ελληνικού λαού, προχωρώντας και σε απολύσεις". Η ΝΕ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους χωρίς να επαναπαύονται με υποσχέσεις. Να συντονίσουν, επίσης, τα βήματά τους με τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Ελευσίνας, διεκδικώντας την παραμονή της ναυπηγικής βιομηχανίας στον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου κάτω από ενιαίο φορέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ