Σάββατο 18 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συμπαιγνία ΠΑΣΚΕ - ΣΥΝ στο ΕΚ Θεσπρωτίας

Πραξικοπηματικός αποκλεισμός της ΕΣΑΚ από το προεδρείο

Με την αποκαλυπτική ομολογία του πλειοψηφούντος συμβούλου της ΠΑΣΚΕ ότι "τα είχαμε συμφωνήσει από πριν πως η θέση του γενικού γραμματέα ανήκει στον εκπρόσωπο του ΣΥΝ" (!), οι δυο παρατάξεις μοίρασαν το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας και απέκλεισαν πραξικοπηματικά την ΕΣΑΚ,η οποία κατέχει τις 4 από τις 9 έδρες στη διοίκηση της Οργάνωσης!

"Ετσι απλά απορρίφθηκε η πρότασή μας για αντιπροσωπευτικό προεδρείο. Ετσι απλά καταλαβαίνουν την έννοια της δημοκρατίας", σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Θεσπρωτίας της ΕΣΑΚ,επισημαίνοντας ότι οι τοπικές ηγεσίες των δυο παρατάξεων αποκαλύφθηκαν. Οι δύο παρατάξεις καταγγέλλονται επίσης ότι αλλοίωσαν τους συσχετισμούς στο ίδιο το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου, βάζοντας από το "παράθυρο" αντιπροσώπους που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Η ΕΣΑΚ καταλήγει σημειώνοντας ότι στόχος είναι η μετατροπή της Οργάνωσης σε κυβερνητικό παράρτημα και καλεί τους εργαζόμενους του νομού να καταδικάσουν αυτές τις μεθοδεύσεις και συσπειρωμένοι στα σωματεία τους, να αναπτύξουν τους αγώνες τους ενάντια στη λαίλαπα της αντιλαϊκής και αυταρχικής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ