Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Ρώσικη ρουλέτα για τέσσερις

Ρώσικη ρουλέτα για τις ελληνικές ομάδες στο Κύπελλο Κόρατς. Κι οι τέσσερις μπορούν να προκριθούν, αλλά και να αποκλειστούν από την επόμενη φάση.

ΜΠΕΟΜΠΑΝΚΑ - ΑΡΗΣ (18.45)

Με στόχο τη διατήρηση της διαφοράς των 14 πόντων του Α αγώνα (82 - 68), ο Αρης αγωνίζεται στις 18.45 στο Βελιγράδι με την Μπεομπάνκα (ΕΤ-3). Ο Σλ. Σούμποτιτς θα στερηθεί τον υπηρεσιών του τραυματία Σάκλεφορντ. Ο Μπέρι που επιλέχτηκε να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, δεν έφτασε ακόμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να ερχόταν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Κόρατς.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΑΟΥΓΚΡΕΣ (19.00)

Διαφορά 14 πόντων αναζητεί και το Περιστέρι για να περάσει στην επόμενη φάση. Στις 19.00 υποδέχεται την ισπανική Ταουγκρές ("Super sport"), με στόχο την ανατροπή του 70 - 83 του πρώτου αγώνα. Ο Ντρ. Σάκοτα ζήτησε από τους παίκτες του καθαρό μυαλό και υπομονή. "Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί, κυνηγώντας τη διαφορά από το ξεκίνημα" υπογράμμισε.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΡΟΜΑ (19.30)

Με τον αέρα της νίκης επί του ΠΑΟΚ, ο Σπόρτιγκ κυνηγάει το χρυσό δεκατριάρι που θα τον φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην οκτάδα της διοργάνωσης. Η ομάδα των Πατησίων υποδέχεται στις 19.30 την ιταλική Ρόμα (ΕΤ-2), με στόχο την ανατροπή του 66 - 78 του πρώτου αγώνα. "Η διαφορά είναι ανατρέψιμη" σύμφωνα με τον Γ. Γάκη, αρκεί όμως να υπάρξει και η ανάλογη απόδοση.

ΤΡΕΒΙΖΟ - ΠΑΟΚ (21.30)

Στο Τρεβίζο αγωνίζεται στις 21.30 ο ΠΑΟΚ (ΕΤ-3), έχοντας όμως τη δυσκολότερη αποστολή από τις άλλες τρεις ομάδες. Το 85 - 78 του πρώτου αγώνα δεν τον εξασφαλίζει σε τίποτα, πολύ περισσότερο που θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Ρεντζιά. Ο Σκοτ Σκάιλς έστω κι αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του θα δώσει κανονικά το "παρών" στην αρχική πεντάδα, αλλά παραμένει άγνωστο αν μετά το παιχνίδι θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με τους συμπαίκτες του. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δε διατηρήσει τη διαφορά των 7 πόντων, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη χώρα του. Σύμφωνα με τον Μ. Γκομέζ, "ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη νίκη και όχι για τη διατήρηση της διαφοράς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ