Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Σίριαλ" Κατσαβού

Σε σίριαλ "αλά Νικολαϊδη" εξελίσσεται η μετεγγραφή του Ευρ. Κατσαβού. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως τα "επεισόδια" θα οδηγήσουν σε ένταση τις σχέσεις ΑΕΚ και Βέροιας. Χτες ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ, Β. Τσιαμήτρος, δήλωσε: "η ΑΕΚ με αλχημείες και δόλιους τρόπους προσπαθεί να πάρει τον παίχτη. Εγώ δεν τον πουλάω και ειδικά στην ΑΕΚ".

Η αναφορά του έχει να κάνει μάλλον με τη δήλωση του παίχτη στην ΟΥΕΦΑ από την Ενωση. Ενέργεια επιτρεπτή αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις και μετεγγραφική περίοδος (1 - 31/1), ώστε να προλάβει η εκάστοτε ΠΑΕ την καταληκτική ημερομηνία που η ΟΥΕΦΑ θέτει (15/1). Αν τελικά η μετακίνηση δε γίνει, ο παίχτης διαγράφεται απ' τη λίστα.

Πάντως ο Κατσαβός συναντήθηκε χτες με τον Π. Ραβούση και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ "τώρα ή το καλοκαίρι" που λήγει το συμβόλαιό του...

  • Ο Ραβούσης παρακολούθησε το φιλικό του Αετού Σκύδρας με τον ΠΑΟΚ και εντόπισε "3 - 4 καλούς παίχτες, οι οποίοι όμως δεν είναι ακόμα έτοιμοι για καριέρα σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό".
  • "Χώρισαν" και τυπικά χτες ΑΕΚ - Β. Δημητριάδης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ