Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ανετη πρόκριση

Ο Απόλλωνας Πάτρας νίκησε και στην έδρα του την κροατική Ζαντάρ με 82 - 64 και προκρίθηκε στους "16" της διοργάνωσης

Με τον αέρα του +19 (75 - 56) του πρώτου αγώνα στην Κροατία ο Απόλλωνας Πάτρας δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει για δεύτερη φορά χτες στην Πάτρα της Ζαντάρ με 82 - 64 και να προκριθεί στους "16" του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Ετσι τώρα οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν εκτός απροόπτου την τουρκική ΡΤΤ Ανκερα, όπου θα βρουν στο δρόμο τους έναν παλιό γνώριμο, καθώς στην ομάδα αυτή αγωνίζεται ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και του Απόλλωνα, Μίρκο Μιλίσεβιτς.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου πήραν μια διαφορά στο σκορ, που ολοένα και μεγάλωνε, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να προηγούνται με 46 - 35. Στο δεύτερο μέρος με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον Ράιλι έφτασαν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της και προηγήθηκαν με 20 πόντους 69 - 49 8 πριν τη λήξη.

Από την άλλη, οι Κροάτες πάλεψαν μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, που κατάφερναν να βρίσκονται κοντά στο σκορ (24 - 23 στο 10). Από κει και πέρα δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το επιθετικό "κρεσέντο" του Απόλλωνα και μοιραία το μόνο που κατάφεραν ήταν να ακολουθούν στο σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Νεμάνια 10, Βούκσεβιτς 18, Ράιλι 4, Χατζόπουλος 4, Αργυρόπουλος 3, Ταμπάκης 1, Βετούλας 5, Ελις 25, Μυριούνης 12.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ