Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανοιξε τα χαρτιά του

Ο Μπάγεβιτς οριοθέτησε χτες για πρώτη φορά και επίσημα τους μεταγραφικούς στόχους των "ερυθρολεύκων"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άνοιξε χτες τα χαρτιά του όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη ο Ντούσκο μίλησε για πρώτη φορά με ονόματα, τόνισε ότι θα γίνουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει θέση και για την επίμαχη φάση της Καβάλας.

Οι Φράνσις Σεβερέι, Βλαδιμίρ Κοσέ και Μπαϊάνο είναι οι παίκτες που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες από την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ οι Ανατολάκης, Μαυρογενίδης, Καλύκας και Κατσαβός από την εγχώρια. Πιο κοντά στο λιμάνι φαίνεται να είναι ο Σεβερέι, σέντερ φορ της βελγικής Αντβέρπ, με ιδιαίτερη κλίση στο σκοράρισμα. Τον παίκτη έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Μπάγεβιτς, που όμως δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του που δεν έχει δει από κοντά τα πιθανά αποκτήματα της ομάδας: "Πρώτη φορά είμαι αναγκασμένος να πάρω παίκτη από βίντεο. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν είναι εύκολο να πάρεις παίκτη από δυο - τρεις κασέτες. Μόνο για τον Σεβερέι έχω καταλήξει". Για τους ελληνικούς στόχους ο Ντούσαν είπε: "Εχω επιλέξει δυο - τρεις. Συνεχίζονται οι επαφές με τον Ανατολάκη. Προσπαθούμε ακόμη για τον Μαυρογενίδη, ενώ θα δούμε τι θα γίνει και με τον Καλύκα που έχει δοθεί δανεικός στον Ιωνικό. Ο Κατσαβός αν δε θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό τότε δε θέλουμε και εμείς. Αν είναι αλήθεια αυτά που διαβάζουμε".

Ο Μπάγεβιτς δέχτηκε να πάρει θέση στη συνέχεια για το πέναλτι στην Καβάλα: "Ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας. Τη στιγμή που ο παίκτης σηκώνει το πόδι ψηλά, κανένας δε βλέπει αν υπάρχει επαφή. Πάντως, είναι επικίνδυνο παίξιμο. Επειδή πιστεύω τον Αλέκο ότι υπήρχε επαφή, τότε είναι πέναλτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν τόσο θόρυβο, όταν δυο φορές μας σταμάτησαν με ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ βγαίναμε μόνοι μας. Στην Ελλάδα δίνουν περισσότερη σημασία στη διαιτησία, όσο πουθενά αλλού. Οσα χρόνια βρίσκομαι εδώ, όποια ομάδα είναι στην κορυφή λένε ότι τη βοηθά η διαιτησία".

Τέλος, ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", κάνοντας μια αποτίμηση του πρώτου γύρου, τόνισε ότι η ομάδα του δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, επισήμανε ότι η συνέχεια είναι ακόμη δυσκολότερη, ενώ για τον Στέλιο Σφακιανάκη είπε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, έχει μέλλον και στο χέρι του είναι να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Πρωταγωνιστής» ο Σπυρόπουλος(2004-02-12 00:00:00.0)
Περήφανος κύριος, τυχερή κυρία(1999-03-18 00:00:00.0)
Αναμένει στο ακουστικό του(1999-01-16 00:00:00.0)
Ανησυχία για τα εύκολα λάθη(1997-10-24 00:00:00.0)
Ξεκίνησε ο Ανατολάκης(1997-01-31 00:00:00.0)
Πιάνει λιμάνι(1997-01-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ