Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικά τριημέρου

Στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 14) τη Δευτέρα, στις 8.30μμ, θα συμπράξουν μουσικά δύο καταξιωμένοι μουσικοί μας. Ο Δημήτρης Γούζιος (1ο βιολοντσέλο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών) και ο πιανίστας Γιάννης Μιχαηλίδης με έργα των Γκόενς, Κουνάδη, και Γούζιου.

  • Στο "Ατενέουμ" (Αμερικής 8), αύριο στις 12μ, (προσέλευση από τις 10.30πμ) στα πλαίσια των "Κυριακάτικων Μουσικών Πρωινών" η Σαββίνα Γιαννάτου θα ερμηνεύσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, της Λένας Πλάτωνος και τα καινούρια του Μιχάλη Γρηγορίου, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Φλεβάρη ως "Αποχαιρετισμοί της θάλασσας".
  • Στο "Μαχαίρι" (Ζωοδ. Πηγής 125, Νεάπολη) εμφανίζεται σήμερα ο Ανδρέας Κουμπαρούλης (τραγούδι, κιθάρα, τσουμπούς) με τους Νικολέτα Μαζαράκη (τραγούδι), Γιώργο Φουντούκο (ούτι, τζουρά), Γιώργο Χλώρο (βιολί), Μανούσο Κλαπάκη (κρουστά). Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους του "Χτες πάλι ονειρεύτηκα", "Εξω απ' του χρόνου το κλουβί" και παραδοσιακά σμυρναίικα.
  • Οι Πέτρος Συνοδινός, Λίνα Γεράρδη και οι "Μεταμορφώσεις" τραγουδούν απόψε στο "Αθηναϊκό Καφενείο" με ακουστικό και ηλεκτρικό ήχο "Πίσω απ' το τζαμί", έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και ξένα.
  • Στο "Club La Rocka" (Βασ. Παύλου 23, Καστέλλα) θα παρουσιάζονται συγκροτήματα κάθε Δευτέρα. Αρχή στις 3/2 (11μμ) με τους "Blues Duo", Μπόρις Βουτσίνο (κιθάρα, κρουστά, καζού και φωνή) και Χρήστο Πολύδωρο (φυσαρμόνικες, κρουστά, φωνητικά), σε μπλουζ διαδρομές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ