Τρίτη 4 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο

Συμμετέχουν μαθητές και σπουδαστές

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργανώνει αύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Παιδείας η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και καλεί καθηγητές, μαθητές, γονείς, φοιτητές, σπουδαστές να διαδηλώσουν για την υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας.

Σε συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο προσανατολίζονται και οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αθήνας, μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των 15μελών μαθητικών συμβουλίων.Ηδη, σχετική απόφαση έχουν πάρει λύκεια της Αθήνας με προσυγκέντρωση στις 11.15 το πρωί στα Προπύλαια.

Πρωτοβουλίες συμπαράστασης στους καθηγητές αναπτύσσουν και οι μαθητές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στο Ηράκλειο,η συντονιστική επιτροπή των σχολείων του δήμου, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των 15μελών 15 σχολείων, διοργανώνει την Παρασκευή κινητοποίηση, με αιτήματα αύξηση των δαπανών για την παιδεία, να μη γίνουν πράξη οι εξαγγελίες του υπουργείου, επίλυση των έντονων προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής κλπ.

Τη συμμετοχή των σπουδαστών των ΤΕΙ στο συλλαλητήριο αποφάσισε το ΚΣ της ΕΣΕΕ με προσυγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ