Πέμπτη 27 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΟΦΗ 0 - 0
Ολα μηδέν...

Κακό ματς στη Ριζούπολη με συγκριτικά καλύτερο τον γηπεδούχο

Μεταξύ... συγγενών και φίλων Απόλλωνας και ΟΦΗ έμειναν στο 0 - 0 χτες στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι Κρητικοί πήραν αυτό που ήθελαν, το βαθμό και μάλλον ο Εγκε Γκέραρντ δεν είπε όλη την... αλήθεια στις δηλώσεις του: "Ηρθαμε για τη νίκη όμως και η ισοπαλία είναι καλή. Πιστεύω ότι θα βγούμε στην Ευρώπη", τόνισε ο κόουτς, όμως αν κρίνει κανείς από τις ευκαιρίες των δύο ομάδων... παράπονο έχουν οι γηπεδούχοι, αφού ο ΟΦΗ αρκέστηκε να καλύψει τα μετόπισθεν. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την ελαφρά ταξιαρχία στο 14' όταν σουτ του Ερακ εξουδετέρωσε ο πολύ καλός χτες Κώστας Χανιωτάκης. Ο διεθνής πορτιέρο είπε όχι σε μια ακόμη περίπτωση στο 44' σε βολέ του Καραγκούνη. Καλή στιγμή για τους Απολλωνιστές είχαμε και στο 69' όταν ο Ντικουμέ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Χωρίς επουσιώδη λάθη ο διαιτητής Μπέγκος κιτρίνισε τους: Θωμαϊδη, Ιωάννου, Παπαδόπουλο, Ερακ (αποβλήθηκε με δεύτερη στο 90').

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χαλκιάς, Δαμίγος (59' Βελέντζας), Κωνσταντινίδης, Ιωάννου, Αποστόλου, Κεφαλάς, Αλέξης, Τάτσης, Θωμαϊδης (70' Τάτσης), Ερακ, Σακελλαρίδης

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Παπαδόπουλος, Αδάμος, Σκέντζος, Πουρσανίδης, Κιάσος, Ρίζνιτς (74' Τζιόκας), Αναστασίου, Κουνενάκης, Μίτιτς (70' Μποζίνοφ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ