Πέμπτη 27 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κιτρινόμαυρη... κάψα

Στη Ν. Φιλαδέλφεια ΑΕΚ και Αρης "καίγονται" για τους βαθμούς. Ολοκληρώνεται σήμερα η 27η αγωνιστική

Στο "Νίκος Γκούμας" επικεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων στη δεύτερη... πράξη της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής.

Εκεί στις 6μμ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Αρη και οι δυο μονομάχοι για διαφορετικούς λόγους "καίγονται" για τους βαθμούς. Η Ενωση του Πέτρου Ραβούση θα έχει δυο αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Εδεσσα. Αντί των Κωστένογλου, Μπατίστα θα αγωνιστούν οι Βάιος Καραγιάννης και Βεριδιάνο Μαρτσέλο. "Είναι ένα δύσκολο ματς, αφού ο Αρης παλεύει για να σωθεί. Ευελπιστούμε πλέον σε απώλειες του Ολυμπιακού ώστε να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου ώστε να φτάσουμε στη νίκη". Θα απουσιάσει ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης που συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες. Πιθανή 11άδα: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Β. Καραγιάννης, Μαλαδένης, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Κωστής, Νικολαϊδης, Μαρτσέλο.

Στην αντίπερα όχθη οι "κιτρινόμαυροι" διά μέσου του προπονητή τους Χουάν Ραμόν Ρότσα δηλώνουν αισιόδοξοι: "Κάθε ματς πρέπει να το πολεμάμε ανεξάρτητα το όνομα του αντιπάλου. Ελπίζω να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα". Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 7 χρόνια με διαφορετική φανέλα. Η πιθανή σύνθεση του Αρη: Καρκαμάνης, Δαλκίδης, Ποζαπαλίδης, Ζαχόπουλος, Σιλβάνι, Λεκμπέλο, Μητσόπουλος, Μαυρογενίδης, Δημητριάδης, Εντίνιο, Νεϊζίνιο.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής: Στην Καλαμάτα η "μαύρη θύελλα" θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ανεβασμένο Ηρακλή (3.15μμ). Την ίδια ώρα στην Πάτρα η Παναχαϊκή έχει ίδιο στόχο απέναντι στην Καβάλα. Στις 4μμ ο Πανηλειακός θα φιλοξενήσει τη Βέροια σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ενώ ντέρμπι ουραγών θα γίνουν στην Εδεσσα (η τοπική ομάδα κόντρα στην Ξάνθη) και στο Βύρωνα ανάμεσα στον Αθηναϊκό και την καταδικασμένη Καστοριά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ