Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΛΕΪ ΟΦ ΑΝΔΡΩΝ
Στην 8άδα ο Σπόρτιγκ

Απιαστος ο Σπόρτιγκ. Επικράτησε για δεύτερη φορά του Παπάγου, εξασφαλίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μια θέση στο Κύπελλο Κόρατς. Το περίεργο σ' αυτή τη συνάντηση είναι ότι και ο ηττημένος εξασφάλισε την πρόκριση στο Κύπελλο Κόρατς με καλύτερη διαφορά πόντων στην κανονική περίοδο από τον Πανιώνιο, που έμεινε οριστικά εκτός Ευρώπης. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα του Κ. Πετρόπουλου που προηγήθηκε 38 - 27 στο ημίχρονο. Ο Παπάγου με τους ξένους του σε άσχημη μέρα, δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Το τελικό 66 - 54, εκφράζει τη διαφορά των δύο ομάδων. Στη Β φάση των πλέι οφ, ο Σπόρτιγκ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Γάκης 9 (1), Δεμέναγας 1, Αβδάλας 12 (2), Χένρι 16 (2), Παπασαράντου 7 (1), Γκίμπερτ 14, Κούρος, Χρ. Χριστοδούλου 3, Κασουρίδης 4. ΠΑΠΑΓΟΥ: Κανταρτζής 5 (1), Λημνιάτης 3, Φορντ 15, Χρυσανθόπουλος 3 (1), Ρόμπινσον 11, Υφαντής 1, Κόστνερ 16.

ΠΑΟΚ - Ηρακλής σήμερα

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18.40 ο Ηρακλής (ΑΝΤ1), με στόχο να διατηρήσει άσβηστη την ελπίδα πρόκρισης στο Κύπελλο Κόρατς. Ο γηραιός που το καλοκαίρι είχε επενδύσει το μέλλον του στους κοινοτικούς παίκτες, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης όπως και ο Πανιώνιος. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 89 - 79 και σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος για τον Ηρακλή, οι δυο ομάδες θα λύσουν τις... διαφορές τους το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ