Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Με την πλάτη στον τοίχο οι "αιώνιοι"

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται Ορεστιάδα και Αρη, χωρίς όμως να έχουν "δικαίωμα λάθους", αφού με ήττα αποχαιρετούν το πρωτάθλημα

Με... την πλάτη στον τοίχο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται σήμερα στους ημιτελικούς των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Α1, αφού και οι δυο θέλουν μόνο τη νίκη στα παιχνίδια με Ορεστιάδα και Αρη. Αντίθετα, με ήττα αποχαιρετάνε τη φετινή χρονιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται στις 20.00 στου Ρέντη την Ορεστιάδα, σε ένα παιχνίδι "ζωής και θανάτου" για τους ίδιους. Και αυτό γιατί η Ορεστιάδα έχει ήδη δυο νίκες με τους Πειραιώτες και εάν νικήσει, προκρίνεται στον τελικό. Το κλίμα στους Πειραιώτες θεωρείται ιδανικό, μετά και την επιτυχία του περασμένου Σαββάτου, που κατέκτησαν το Κύπελλο. Με όπλο και την ισχυρή έδρα οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να κάνουν σήμερα το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή.

Από την άλλη οι παίκτες της Ορεστιάδας είναι απαλλαγμένοι από το άγχος, καθώς το επόμενο Σάββατο (εάν χρειαστεί) θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό στην έδρα τους. Αλλωστε το μόνο που αναζητούν είναι μια νίκη σε δυο (ή ακόμα και τρία) παιχνίδια.

Την τελευταία του ευκαιρία να διατηρηθεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έχει σήμερα και ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον Αρη στη Λεωφόρο (18.30). Οι "κιτρινόμαυροι" προηγούνται ήδη με 2-1 νίκες και έτσι οι "πράσινοι" θα πρέπει να νικήσουν σήμερα, ώστε να τα παίξουν όλα για όλα στο τρίτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο. Οι "πράσινοι" θέλουν να ξεχάσουν το άσχημο πρόσωπο που παρουσίασαν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και με τη βοήθεια του κόσμου τους να φθάσουν στη νίκη. Από την άλλη οι παίκτες του Κώστα Χαριτωνίδη με την εμφάνιση της Δευτέρας έδειξαν ότι ξαναβρήκαν το χαμένο τους εαυτό και αυτό θα προσπαθήσουν να αποδείξουν για μια ακόμα φορά στο κλειστό της Λεωφόρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ