Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Στο χέρι μας ο τίτλος"

Ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό του β' γύρου ο Μπάγεβιτς

"Στο χέρι μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ολα εξαρτώνται από μας", τόνισε χτες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που παράλληλα επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο γύρο. Πάντως φρόντισε, ως γνήσιος τζέντλεμαν, να δώσει χείρα βοηθείας στον Βέλιμιρ Ζάετς, ενώ επανέλαβε ότι κάθε ματς από τα έξι που απομένουν έχει τη δική του δυσκολία.

"Δε φοβάμαι τίποτα. Ισχύουν αυτά που έχω πει κατά καιρούς. Εχουμε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο", δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων σε ερώτηση τι τον φοβίζει στην υπόθεση τίτλος. Τόνισε όμως: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στα ματς που απομένουν ώστε να κρατηθούμε στην κορυφή. Εχουμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες που επίσης καίγονται για βαθμούς. Κάθε ματς έχει ξεχωριστό ειδικό βάρος. Δεν είμαστε άλλωστε μόνο εμείς που θέλουμε το πρωτάθλημα".

Οσον αφορά αν ο ίδιος περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, απάντησε: "Εχω ακούσει πολλά. Περίμενα να το κερδίσουμε το ματς. Δεν μπορώ να πω εύκολα. Ούτε ο Ζάετς φταίει που τον βάλανε ορισμένοι από κάτω. Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Εμείς παίξαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι". Ο Μπάγεβιτς έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του δεύτερου γύρου: "Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο παίζει καλύτερα και όσο πλησιάζει το τέλος θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Βέβαια, ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο καλύτερο επίπεδο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης".

Αφησε όμως και ορισμένα παράπονα για τις πολλές δηλώσεις των παικτών: "Δε χρειάζεται να δίνουν συνέχεια συνεντεύξεις στις εφημερίδες". Για τα μεταγραφικά θέματα ήταν ξεκάθαρος: "Προέχουν οι υποθέσεις Ιβιτς, Αλεξανδρή και σιγά σιγά έχουμε κάνει κάποιες συνομιλίες. Τώρα σχετικά με το καλοκαίρι θα γίνουν λίγες μεταγραφές και ουσίας".

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός επιστρέψει και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο, απάντησε διπλωματικά: "Δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα. Σίγουρα το τερέν είναι καλύτερο από του Καραϊσκάκη. Μπορεί να παίζουμε καλύτερα, μπορεί και χειρότερα. Ποιος ξέρει;".

Στον αγωνιστικό τομέα ενόψει του αγώνα με τη Βέροια στο Φάληρο, ο Ντούσκο θα έχει στη διάθεσή του εκτός του Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς, μάλλον και τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς που ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις.

Α. ΠΑΓ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανοίγει η αυλαία στο Πανθεσσαλικό(2023-08-18 00:00:00.0)
Ευφορία στο «δικέφαλο»(2000-03-15 00:00:00.0)
Αλλος για γόητρο, άλλος για τίτλο(1997-04-05 00:00:00.0)
"Ταμείο" στις μεταγραφές(1997-02-05 00:00:00.0)
Εγκώμια Ζάετς(1996-12-03 00:00:00.0)
Ανοιχτά μέτωπα(1996-06-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ