Πέμπτη 8 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξετάσεις για τα Μουσικά Γυμνάσια

Από τις 10 μέχρι και τις 25 Μάη μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση του Μουσικού Γυμνασίου οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, για την εγγραφή των μαθητών στα Μουσικά Γυμνάσια για το σχολικό έτος 1997-'98.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο "ρυθμό", "ακουστική ικανότητα", "φωνητική ικανότητα", "διάκριση ηχοχρωμάτων" και προαιρετικά σ' ένα μουσικό όργανο.

Τα Μουσικά Σχολεία της Αττικής και του Πειραιά μπορούν να δέχονται αιτήσεις μαθητών από τις παρακάτω περιοχές:

Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Παλλήνης: Νομαρχία Αθήνας (Α Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) με εξαίρεση τους δήμους Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης, Β Διεύθυνση ΔΕ και Δ Διεύθυνση ΔΕ με εξαίρεση τους Δήμους Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου) και Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

Μουσικό Σχολείο Ιλίου (πρώην Χαϊδαρίου): Νομαρχία Αθήνας (από την Α Διεύθυνση ΔΕ οι Δήμοι Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης, Γ Διεύθυνση ΔΕ) και Νομαρχία Δυτικής Αττικής.

Μουσικό Σχολείο Πειραιά: Νομαρχία Αθήνας (Δ Διεύθυνση ΔΕ οι Δήμοι Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου) και Νομαρχία Πειραιά.

  • Η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μουσικών Σχολών στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 μέχρι και τις 11 Μάη. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ την Πέμπτη 8/5 στις 6.30 μμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ