Πέμπτη 29 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το ΚΚΕ για τη "Ραδιοτηλεόραση"

Τα σχέδια διοίκησης της ΕΡΤ και κυβέρνησης, για τη λεγόμενη "μεταρρύθμιση" της ΕΡΤ, περιλαμβάνουν και το κλείσιμο του περιοδικού "Ραδιοτηλεόραση". Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μήτσος Κωστόπουλος με Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Τύπου, Δημήτρη Ρέππα, επισημαίνει:

"Την ίδια ώρα, που ο αριθμός των εβδομαδιαίων τηλεοπτικών περιοδικών μεγαλώνει διαρκώς, η διοίκηση της ΕΡΤ - προφανώς με κυβερνητική παρότρυνση - προσανατολίζεται στη διακοπή της έκδοσης του περιοδικού "Ραδιοτηλεόραση". Πρόκειται για ατυχή επιλογή, αφού το περιοδικό αυτό είναι καλής ποιότητας, αποτελεί το αρχαιότερο του είδους του και έχει σημαντικές δυνατότητες παραπέρα βελτίωσής του και αύξησης της κυκλοφορίας του".

"Ερωτάται ο κ. υπουργός: ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε ώστε: Να διενεργηθεί μελέτη για τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης του περιοδικού "Ραδιοτηλεόραση". Να γίνουν δεκτές οι προτάσεις των υπευθύνων του περιοδικού για την αύξηση της κυκλοφορίας του, την αναπροσαρμογή της τιμής πώλησής του, καθώς και την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής των διαφημίσεων, με σκοπό αρχικά να μειωθεί το έλλειμμά του και στη συνέχεια να γίνει κερδοφόρο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ