Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλώς τον!

ΠΟΛΥ θα 'θελε να παρατεινόταν για ένα... δίμηνο η Σύνοδος της Λισαβόνας ο Σημίτης. Τελείωσε όμως και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, γύρισε πίσω. Εκεί που συνομιλούσε με τον Α. Ζιπέ, τώρα θα πρέπει να μιλήσει με τους αγρότες.

***

Οχι πώς θα 'χει και μεγάλη διαφορά, γιατί όπως φαίνεται και σ' αυτούς... "γαλλικά" θα τα πει. "Βεβαίως η κυβέρνηση έχει μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, αλλά, ξέρετε..."

***

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ η άποψη μερικών εφημερίδων χτες, ότι ό κόσμος αντιδρά στα πικονομικά μέτρα γιατί δεν έχει ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία σύγκλισης. Τι λέτε; Πέντε προϋπολογισμούς έχουμε υποστεί στο όνομα της σύγκλισης, όλο και κάτι έχουμε καταλάβει!

***

Ασχετο αν κανείς ποτέ δε μας ρώτησε επ' αυτού.

***

Πάντως είμαστε υπέρ της πρότασης. Ναι, ναι να πάει ο Σημίτης στα μπλόκα των αγροτών να μιλήσει για τον "διεθνή ανταγωνισμό", τις "νέες προκλήσεις" και την "ανάγκη προσαρμογής στις σύγχρονες δομές"...

***

Θα τον... "εκσυγχρονίσουν" κανονικά!

***

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ βρίσκονται οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές Θεσσαλίας, και κάνανε μάλιστα σύσκεψη. Εμ βέβαια, πού θα βρίσκονταν, στα μπλόκα; Εκεί βρίζουνε, βρίζουνε πολύ!

***

"ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" είναι - λέει η κυβέρνηση - η κατάσταση στην Ξάνθη και στις άλλες περιοχές που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες. Ποιανού τον έλεγχο δε μας διευκρίνισαν. Εκτός αν δεν εννοούσαν "έλεγχο", αλλά... "έλεος" (του.. Θεού).

***

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ για την πρόταση 8μηνου "μορατόριουμ" της κυπριακής κυβέρνησης, δήλωσε χτες ο Σημίτης. Απ' ό,τι φαίνεται όμως δεν είναι μόνο γι' αυτό ενημερωμένος αλλά και για όσα θα επακολουθήσουν. Για πλάκα έγινε λέτε η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου και του Αμερικανού εκπροσώπου Κάβανο;

***

Μαντέψτε για ποιον χτυπά η... Καβάνα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ