Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Ο Μ. Κωστόπουλος,βουλευτής του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη 4 Δεκέμβρη στις10 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία και θα μιλήσει στη ΣΕΛΕΤΕ,στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.
  • Ο Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, θα πραγματοποιήσει, σήμερα Τετάρτη 4 Δεκέμβρη,στις 10 π.μ., περιοδεία στην υπηρεσία μηχανογράφησης της "Ολυμπιακής".
  • Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου προς τιμήν των "78 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ & 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας". Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης.Παράλληλα, την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ. στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Αγρινίου, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση για τα "50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ" όπου θα μιλήσει ο Αριστείδης Θεοχάρης, στέλεχος του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αγρινίου την περίοδο 1945-46. Θα παραβρεθεί ο Χαρίλαος Φλωράκης.
  • Συγκέντρωση διοργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη (6 μ.μ.) η Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ Στερεάς Ελλάδας, στο κτίριο της ΚΟΑ (Κοτοπούλη & Βερανζέρου) με θέμα "Το αποτέλεσμα των εκλογών, οι πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ". Καλούνται να συμμετάσχουν οι φίλοι και τα μέλη του ΚΚΕ, από τους Νομούς Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Ευρυτανίας.
Επ. Ειρήνης Κερατσινίου

Εκδήλωση, αφιερωμένη στην ειρήνη και στην τέχνη, διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου,το Σάββατο 7 Δεκέμβρη,στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη), κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί ο θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης,με αναμνηστική πλακέτα, την οποία θα του προσφέρει ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Ευάγγελος Μαχαίρας.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι, μαθητές των σχολείων της περιοχής θα δώσουν τα δικά τους μηνύματα για την ειρήνη. Η Επιτροπή καλεί όλους τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής να παρευρεθούν για να "υψώσουμε τα μηνύματα της ειρήνης πάνω από "τις αυλές των θαυμάτων της πόλης μας"".

Η Επιτροπή Δημοψηφίσματος

Καθημερινά λειτουργούν τα γραφεία της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ,που βρίσκονται στην οδό Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, γραφεία 12 - 13 και παραμένουν ανοιχτά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από 6 έως 9 μ.μ. Σε ένταση των προσπαθειών για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης της διενέργειας δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, καλεί η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Αντιστασιακών Πειραιά.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα πιο κάτω γραφεία:

ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 41 (9 π.μ. - 12 μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ.) τηλ. 4124.696.

ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ: Κύπρου 68 (6 μ.μ. - 8 μ.μ.) τηλ. 4925.757.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ρέπουλη 16 (5 μ.μ. - 7.30 μ.μ.) τηλ. 4618.180.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Πόντου 46 (5 μ.μ. - 6 μ.μ.) τηλ. 4610.362.

Συνέλευση ΕΕΔΔΑ

Την 6η εκλογοαπολογιστική της συνέλευση πραγματοποιεί η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ). Η συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη στις 5 μ.μ. στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9 και Σίνα, 4ος όροφος).

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή του ΚΜΕ

Χριστουγεννιάτικη 5ήμερη εκδρομή διοργανώνει το Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ), που θα διαρκέσει από τις 22 έως και τις 26 Δεκέμβρη στην Αράχωβα. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 88.100.46 από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ