Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικός Δεκέμβρης

Ισως και να υπάρχει ένας τρόπος να κάνει κάποιος πιο ζεστά τα βράδια του Δεκέμβρη. Ισως και να υπάρχει μία μελωδική εναλλακτική λύση, όπως:

  • Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας,οι οποίοι από αύριο θα βρίσκονται στο"Σταυρό του Νότου" (Φρατζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος). Εκεί θα βρείτε "Ζεστά Ποτά", έναν "Απρίλη Ψεύτη", τη "Μοναξιά του Σχοινοβάτη" αλλά και το τραγούδι των καλικάντζαρων.
  • Από αύριο και για 60 νύχτες η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα φιλοξενείται στη σκηνή της "Σφεντόνας" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 22). Μαζί της θα τραγουδούν οΓιάννης Κότσιρας,ο Μιχάλης Παπαζήσης και η Σοφία Παπάζογλου.
  • Μέχρι 15 Δεκέμβρη θα είναι στην "Ντίβα" (Αντήνορος 42) ο Βασίλης Λέκκας και ο Κώστας Μάντζιος.
  • Στη Νέα Μουσική Σκηνή "Αγορά" (Ευριπίδου 49) ο Γιάννης Νικολάου με το συγκρότημά του "Ραγισμένες Καρδιές" και η Σοφία Σινδοπούλου βγάζουν σεργιάνι το τραγούδι.
  • Από σήμερα μέχρι 12 Γενάρη 1997 η Μελίνα Κανά με τραγούδια από την επτάχρονη πορεία της και τον τελευταίο δίσκο της "Της αγάπης Γερακάρης" και η Λιζέτα Καλημέρη με τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο "Πνοή του Ανέμου" κάνουν στάση στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι).
  • Απόψε στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98) οι: Ζαχαρίας Σπυριδάκης, Ειρήνη Δερέμπεη, Κάρολος Κουκλάκης και Αγγελική Ζελακάκη τραγουδούν "Παλαιϊνά Σεφέρια".Αύριο στον ίδιο χώρο ο Βασίλης Νικολαϊδης τραγουδά με μια κιθάρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ