Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συμφωνούν οι "αιώνιοι"!

"Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή", συμφωνούν Μπάγεβιτς και Ζάετς

Το Κυριακάτικο ντέρμπι των δυό αιωνίων αντιπάλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού "μαγνητίζει" τους φιλάθλους και όπως γίνεται αντιληπτό η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζει η μέρα της... κρίσης. Ομως οι δυό τεχνικοί των μονομάχων ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βελιμίρ Ζάετς τονίζουν ότι δε θα έρθει η... καταστροφή σε περίπτωση απώλειας βαθμών. Μετά τον Ζέκο, που προχτές είπε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και είναι νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα, ήρθε χτες η σειρά του Ντούσκο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη να δηλώσει: "Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει νίκη και τι ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Αλλά ακόμη και αν κερδίσουμε δε σημαίνει ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Εχει πολύ δρόμο ακόμη και δε θα πρέπει να βιαζόμαστε".

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ιωνικό είπε: "Είχαμε και τύχη μέχρι να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουν το παιχνίδι. Δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έπλεξε το εγκώμιο δυό παικτών του: "Ο Ελευθερόπουλος πήγε πολύ καλά, αν και δεν είχε συνεχόμενη πίεση στη Νεάπολη. Οσον αφορά τον Μίρσα Βαρεσάνοβιτς είναι μεγάλη η απώλειά του, αφού προέρχεται από δυό συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Πάντως πιστεύω ότι αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι το ίδιο καλός".

Στην αντίπερα όχθη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Καρούλιας που κατασκόπευσε τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη τόνισε: "Δε χρειάζονται συστάσεις για τους Πειραιώτες. Είναι μια καλή ομάδα που όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο καλός όσο σε προηγούμενα ματς. Από τη μία ο άσχημος αγωνιστικός χώρος και από την άλλη ο πολύ ισχυρός Ιωνικός, ήταν οι σοβαρότεροι λόγοι. Σε θέματα τακτικής μην περιμένετε να σας πω τίποτα. Θα έχω συνομιλία με τον Ζάετς όπου και θα τον ενημερώσω".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ