Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Κινδυνεύουν Αγιαξ, Μάντσεστερ Γ.

Πέφτει σήμερα η αυλαία της φάσης των ομίλων

Η αυλαία του πρώτου γύρου πέφτει σήμερα με αγώνες - φωτιά, που θα κρίνουν τέσσερα εισιτήρια για την προημιτελική φάση.

Δυο στους τρεις κερδίζουν. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στον Α όμιλο, όπου Γκρασχόπερς, Αγιαξ και Οσέρ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και θα παλέψουν σήμερα για τις δυο πρώτες θέσεις. Και εάν η Οσέρ συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες για το ένα εισιτήριο δε συμβαίνει το ίδιο και με τους έτερους μνηστήρες. Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν σήμερα στην έδρα τους την αδιάφορη Γκλάσκοου Ρέιντζερς, ενώ Γκρασχόπερς και Αγιαξ συγκρούονται στη Ζυρίχη για μια θέση στον ήλιο (21.30 απ' ευθείας ΜΕΓΚΑ).

Στον Γ όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει το εισιτήριο για τους οχτώ, που θα αποτελέσει βάλσαμο για τους Εγγλέζους στους δύσκολους καιρούς που επικρατούν στους "μπέμπηδες". Σήμερα στη Βιέννη θέλουν νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Ραπίντ.

Παρ' όλα αυτά οι Τούρκοι της Φενερμπαξέ, μετά τη μεγάλη νίκη τους στο "Ολντ Τράφορντ", διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση, έστω και εάν αγωνίζονται σήμερα στο Μιλάνο με τη Γιουβέντους (23.30 μαγνητοσκόπηση ΜΕΓΚΑ).

Στο Β όμιλο που Ατλέτικο και Ντόρτμουντ έχουν προκριθεί, αντιμετωπίζουν σήμερα στην έδρα τους την πολωνική Λοντζ και τη ρουμανική Στεάουα αντίστοιχα. Στο Δ όμιλο η Πόρτο, που έχει προκριθεί, θα παίξει στο Γκέτεμποργκ, ενώ το άλλο εισιτήριο θα κριθεί στο Μιλάνο μεταξύ Μίλαν και Ρόζενμποργκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ