Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αυξάνει η ένταση

Νέα ένταση στο χώρο του βόλεϊ αναμένεται να προκαλέσει η πρόθεση αρκετών ΤΑΠ να καλέσουν σε απολογία τους επαγγελματίες παίκτες τους που απέχουν. Το πρώτο βήμα έκανε ο Παναθηναϊκός που καλεί σε απολογία τους παίκτες του την Παρασκευή. Στο χώρο των διοικήσεων των ΤΑΠ ακούγονται φωνές ακόμα και για διακοπές συμβολαίων σ' όσους απεργούν.

Σήμερα η αποχή περνά από ένα δεύτερο τεστ στο εξ αναβολής παιχνίδι Κτησιφώντα - ΠΑΟΚ. Με τον Κτησιφώντα, εκτός από τους ξένους θα παίξει και ο Κ. Φλέσσας που δεν είχε υπογράψει την αποχή. Με τους ξένους και τους εφήβους αναμένεται να παίξει και ο ΠΑΟΚ. Πάντως οι επαγγελματίες παίκτες της ομάδας της Παιανίας θα βρίσκονται στο γήπεδο και υποσχέθηκαν στον πρόεδρό τους Δ. Κρόκο, ότι αν ο ΠΑΟΚ κατεβάσει την κανονική του ομάδα θα αγωνιστούν και αυτοί.

Παραιτήθηκε ο Βελάσκο

Την αναμενόμενη εδώ και καιρό παραίτησή του από την εθνική Ιταλίας ανακοίνωσε χτες ο Χούλιο Βελάσκο. Ο προπονητής που οδήγησε τους "ατζούρι" στην κορυφή του κόσμου, όπως δήλωσε χτες, δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες προς την Ιταλία οδεύει ο προπονητής της Ολλανδίας, Γιουπ Αλμπέρτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ