Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Εκτός έδρας δίνουν σήμερα τους πρώτους αγώνες τους ΠΑΟΚ, Αρης, Σπόρτιγκ και Περιστέρι

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους τέσσερις εκπροσώπους μας στο Κύπελλο Κόρατς που σήμερα μπαίνουν στη μάχη του β γύρου όπου δίνουν τον πρώτο αγώνα με τους αντιπάλους τους, προσπαθώντας να κάνουν από σήμερα το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση των "16".

Περιστέρι και Σπόρτιγκ και οι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης, Αρης και ΠΑΟΚ, καλούνται να αποδείξουν σήμερα ότι θα συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία που πραγματοποίησαν στη φάση των ομίλων, όπου και οι τέσσερις τερμάτισαν αήττητοι πετυχαίνοντας το εκπληκτικό απόλυτο για τη χώρα μας (24 νίκες)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ (21.00 ΕΤ-3 απευθείας): Στο Βελιγράδι ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ με ηθικό των παικτών του να είναι ιδιαίτερα υψηλό, χωρίς να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ας σημειωθεί παράλληλα ότι προέρχονται από επτά σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε δηλώσεις του ο Μισέλ Γκομέζ τόνισε: "Ο Ερυθρός Αστέρας σίγουρα αποτελεί πιο καλή ομάδα από αυτές που αντιμετωπίσαμε στον όμιλο. Οπλο της είναι η περιφέρεια, αλλά βέβαια αυτό δεν αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για μας".

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΡΗΣ(17.00 ΕΤ-3 απευθείας): Με το σενάριο της επικείμενης μεταγραφής του Πικουλίν Ορτίθ να κερδίζει συνεχώς έδαφος, ο Αρης επισκέπτεται σήμερα την Κωνσταντινούπολη όπου αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας. Οι "κιτρινόμαυροι" θα στερηθούν σήμερα τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Λιαδέλη που ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

ΒΑΡΕΖΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Τη Ρεάλ της Ιταλίας χαρακτήρισε ο Σάκοτα τη Βαρέζε, που σίγουρα η ομάδα του έχει την πιο δύσκολη αποστολή από όλους τους άλλους. Αλλωστε το όνομα του αντιπάλου και η ιστορία που έχει στις διεθνείς διοργανώσεις είναι γνωστή.

Στο Περιστέρι επανέρχονται οι τραυματίες Αποσκίτης και Τσίτουμ εντάχθηκαν στην αποστολή αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Χρονιάρες ημέρες αυτές που διανύουμε, αλλά ο Σπόρτιγκ κάθε άλλο παρά για εκδρομή αναψυχής ταξιδεύει στο Ισραήλ. Οι Πατησιώτες όλη την εβδομάδα επιδόθηκαν σε "βιντεοθεραπεία". Παρά την άσχημη πορεία της στο εθνικό της πρωτάθλημα ο Κώστας Πετρόπουλος είναι προσγειωμένος αφού τονίζει ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ