Τρίτη 6 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο πατριωτισμός του "αγκιστρωμένου ψαριού"

Αποφάσισε να απευθυνθεί ο πρόεδρος της ΝΔ προς τους "συμμάχους" με αφορμή τη στάση τους στην κρίση στο Αιγαίο. Μήπως εντόπισε τις ευθύνες τους για τη δήθεν "ουδέτερη στάση" τους ή μήπως τους κατηγόρησε για την "αδιαφορία" τους στην καταπάτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας; Μόνο αφελείς θα περίμεναν μια τέτοια στάση από τον πρωτεργάτη της υποτέλειας, ο οποίος όμως διεκδικεί κατά τ' άλλα το δικαίωμα να μοιράζει τίτλους πατριωτισμού.

Αυτό που βρήκε να πει ο Μ. Εβερτ, σχολιάζοντας τις προχτεσινές δηλώσεις της Τ. Τσιλέρ, ήταν το εξής: "Ουδείς στην Ευρώπη ή στην Αμερική δικαιούται να έχει αυταπάτες για τις προθέσεις της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος". Λες και οι "σύμμαχοι" είναι τυφλωμένοι, όπως η ηγεσία της ΝΔ, και δεν ξέρουν τα συμφέροντά τους και το παιχνίδι που παίζεται στην περιοχή.

Αλήθεια, με τέτοια πολιτική και "επιχειρήματα" ενημέρωσε χτες τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα Τ. Νάιλς; Στο ίδιο επίπεδο θα κινηθούν και οι "πρωτοβουλίες ενημέρωσης" των "συμμάχων" που ξεκινά το κόμμα του;

Τότε, για ένα πράγμα θα είναι βέβαιοι οι "σύμμαχοι". Οτι η ηγεσία της ΝΔ είναι το "αγκιστρωμένο ψάρι" στο αγκίστρι της υποτέλειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ