Κυριακή 25 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αγωνιστική συνέπεια

Αποφασισμένοι να δώσουν αγωνιστικό, δυναμικό και ταξικό χαρακτήρα στους αγώνες τους είναι οι αγρότες της Θεσσαλίας. Οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των θεσσαλικών νομών, εκφράζοντας γνήσια τις αγωνιστικές διαθέσεις και τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής, καλούν σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις - με αγροτικά μηχανήματα κι αποκλεισμούς και των εθνικών δρόμων - στις 7 και 8 του Μάρτη, ώστε να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση και την ΕΕ πως οι αγρότες απειθαρχούν και δεν υποτάσσονται στην πολιτική αφανισμού τους.

Ο "ελιγμός" των τριτοβάθμιων αγροτικών οργανώσεων - ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ - να προκηρύξουν, για "την τιμή των όπλων", κινητοποίηση στις 8 του Μάρτη δεν πρόκειται ν' αποπροσανατολίσει την αγροτιά, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να πάει για "πικ - νικ" στις πλατείες των πόλεων, αλλά θα κλιμακώσει τον αγώνα της μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά της.

Ας μην "ποντάρει", λοιπόν, ο Στ. Τζουμάκας στη βοήθεια των τριτοβάθμιων οργανώσεων για να περάσει η κυβέρνηση "αβρόχοις ποσί" από τη νέα μεγάλη αγροτική "μπόρα" που έρχεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ