Τετάρτη 19 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Επί ποδός...

Συγκεντρώσεις σήμερα στη Λάρισα, αύριο σε Βόλο, Τρίκαλα

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση καταδίκης των νέων αντεργατικών κυβερνητικών μέτρων στη Λάρισα, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο. Για την επιτυχία της κινητοποίησης, μέχρι την τελευταία στιγμή πραγματοποιούνται περιοδείες και εξορμήσεις ενημέρωσης σε εργασιακούς χώρους. Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία να συνεδριάσουν άμεσα και να αποφασίσουν γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων κατά κλάδο, με στόχο την ενημέρωση και τη λήψη αποφάσεων για παραπέρα αγωνιστικές κινητοποιήσεις και συντονισμό δράσης, με στόχο την απόκρουση της επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Συγκέντρωση καταδίκης των νέων αντεργατικών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διοργανώνει αύριο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου. Το αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε στις 8 μ.μ. έξω από τη Νομαρχία Μαγνησίας, ενώ θ' ακολουθήσει πικετοφορία στους δρόμους του Βόλου.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν τα μέλη της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου, Τάκης Τριανταφυλλάκος, Κώστας Γερογιάννης και Αποστόλης Παπαδόπουλος, επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη συντονισμού δράσης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων για να μην «περάσουν» τα νέα αντεργατικά μέτρα.

Και οι εργαζόμενοι των Τρικάλων θα καταδικάσουν την αντεργατική κυβερνητική πολιτική, με πικετοφορία που διοργανώνει αύριο στις 8.30 μ.μ. η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του νομού, η οποία θα ξεκινήσει από το Εργατικό Κέντρο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ