Σάββατο 16 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

EΓΚΛΗΜΑ για ασήμαντη αφορμή έγινε χτες στη Βραυρώνα. Ο Αλβανός Μπάχα Μπεκάρ, 26 χρόνων, σκότωσε τον συμπατριώτη του Μπουλαρί Φατμίρ, 26 χρόνων. Δράστης και θύμα έμεναν μαζί και το χτεσινό βράδυ διασκέδαζαν πίνοντας. Κάποια στιγμή λογομάχησαν και ο δράστης χτύπησε στο κεφάλι με κλαδευτήρι το θύμα.

ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 4 χρόνων ο καθένας καταδικάστηκαν χτες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τέσσερα άτομα για το θάνατο δύο φοιτητών σε τροχαίο ατύχημα, στις 8-1-93 στη Βουλγαρία. Πρόκειται για τους Ευστ. Φαρόπουλο και Αντ. Τσάτσουλα, ιδιοκτήτες πρακτορείου ταξιδιών, Αριστ. Παζαρόπουλο, οδηγό και Αθ. Τζάτζαλη, συνοδηγό πούλμαν, οι οποίοι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ δράστες προσπάθησαν προχτές τα ξημερώματα να κάψουν με... γκαζάκια το υπουργείο Εμπορίου. Συγκεκριμένα, στη 1 το πρωί πυρπόλησαν τη βοηθητική πόρτα του υπουργείου (Καποδιστρίου 5). Οι... μπουρλοτιέρηδες χρησιμοποίησαν τρία γκαζάκια, στουπί κι ένα μπετόνι με εύφλεκτο υλικό. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πόρτα του υπουργείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ