Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ψηφίζουν οι ηλεκτρολόγοι ΕΝ

Με κεντρικούς στόχους τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της ναυτιλίας, καθώς και για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλιά, ο "Ενωτικός Δημοκρατικός Συνδυασμός Ηλεκτρολόγων Εμπορικού Ναυτικού καλεί όλους τους ηλεκτρολόγους να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες της Ενωση Ηλεκτρολόγων Εμπορικού Ναυτικού για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Οι αρχαιρεσίες ξεκίνησαν χτες και θα ολοκληρωθούν στις 8 του Ιούλη.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη τονίζει ότι οι αρχαιρεσίες στην Ενωση πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που τα προβλήματα των ηλεκτρολόγων και όλων των ναυτεργατών διαρκώς διογκώνονται. Κυβέρνηση και εφοπλιστές στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, του εκσυγχρονισμού, της εφαρμογής νέων τεχνολογικών εφαρμογών, αποβάλλουν τους ηλεκτρολόγους, τους Ελληνες ναυτεργάτες απ' όλες τις κατηγορίες πλοίων. Συμπιέζουν τους μισθούς, υποβαθμίζουν τις συνθήκες εργασίας, αφαιρούν τις κοινωνικές κατακτήσεις. "Οι διοικήσεις - τονίζεται στην ανακοίνωση - του κλάδου μας, μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις και συναλλαγές πίσω από τις πλάτες των ηλεκτρολόγων, ήταν απόντες σε όλες τις μορφές αγώνα που αναπτύχθηκαν, ενώ ήταν παρόντες και στήριζαν τις επιλογές της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΠΝΟ!"

Η παράταξη καλεί τους ηλεκτρολόγους να την αναδείξουν με την ψήφο τους σε καθοριστικό παράγοντα που θα βγάλει τον κλάδο από το τέλμα που τον οδηγούν οι δυνάμεις του εφοπλιστικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ