Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις
  • Ο Ηλίας Λιούγκος φιλοξενείται από τις "Μουσικές Συναντήσεις" της ΠΠΚ "Κίνηση" (Υπατείας 1β και Μητροπόλεως). Σήμερα και αύριο (10μ.μ.) θα δώσει δύο συναυλίες με υλικό από την τελευταία του δισκογραφική δουλιά "Κωμοπόλεις", και παλαιότερους κύκλους τραγουδιών του.
  • Ο Ορφέας Περίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο "Μετρό"(Γκύζη και Κάλβου), ενώ ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα παρατείνει μέχρι την Τρίτη τις συναυλίες του στη "Σφεντόνα". Μαζί του η Κατερίνα Νιτσοπούλου.
  • Σήμερα, (9μ.μ.), στο Εθνικό Γυμναστήριο Δραπετσώνας θα δώσουν συναυλία οι Διονύσης Τσακνής και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ανακύκλωση του χαρτιού του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής.
  • Διαφορετικό κλίμα στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), όπου απόψε (8μ.μ.) θα φιλοξενηθεί το ρεσιτάλ του Αγγλου πιανίστα Κρίστιαν Μπλάκσο με έργα Μότσαρτ, Σούμαν, Σοπέν και Μπραμς. Στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 41), σήμερα (8.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ των Μπέσσυ Διαγωμά και Γιάννη Γιακουμάκη με έργα για δύο κιθάρες και αύριο (7μ.μ.) συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για όμποε και τρίο εγχόρδων από τους Σπύρο Κοντό, Δημήτρη Αγγελίδη, Ανδρέα Γεωργοτά και Νίκο Βελιώτη.
  • Αύριο, (8μ.μ.), στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο "Σπύρος Αποστόλου" του Δήμου Αγ. Αναργύρων θα φιλοξενηθεί το ρεσιτάλ πιάνου του Ούβε Μάτσκε με έργα Μπαχ, Μπετόβεν και Λιστ. Στο "Ατενέουμ" (Αμερικής 8) την Κυριακή, (12μ.) η Αλίκη Βατικιώτη και Νέλλη Σεμιτέκολο θα παρουσιάσουν έργα για δύο πιάνα. Την ίδια μέρα (11.30π.μ.) στο Μέγαρο Μουσικής θα παρουσιαστεί το ορατόριο του Μπαχ "Τα κατά Ιωάννην Πάθη", ενώ στις 8.30μ.μ., οι Γιάννης Γεωργιάδης και Σεργκέι Μουζαελιάν θα ερμηνεύσουν έργα για βιολί και πιάνο.
  • Στο "Ρόδον" η αποψινή βραδιά έχει τα χρώματα της ελληνικής ροκ. Συμμετέχουν οι "Ziggy Was" "Nightstalker" και "Honeydive". Αύριο, (10μ.μ.), στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί ο Steve Wynn.
  • Τη Δευτέρα, (8.30μμ), στον χώρο "Δειπνοσοφισταί" (Τσακάλωφ 18) ο Νίκος Γράψας και η μουσική του συντροφιά με καλαμένιο αυλό, ταμπουράδες και κρουστά θα ερμηνεύσουν ελληνική μουσική.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ