Πέμπτη 11 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Η ΑΕ Θήβας αναπροσαρμόζει το πλάνο της

Την αναπροσαρμογή του πλάνου της κατά 50% αποφάσισε η ΑΕ Θήβας του ΚΚΕ, μετά την επιτυχή και γρήγορη κάλυψη του αρχικού ποσού.

Από την αρχή της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, οι κομμουνιστές της Θήβας δουλεύουν προγραμματισμένα και με ενθουσιασμό. Με την ουσιαστική συμμετοχή των μελών της και την αξιοποίηση πολλών φίλων και οπαδών του Κόμματος, που από την αρχή έσπευσαν να βοηθήσουν, η Οργάνωση της Θήβας απευθύνθηκε στον εργατόκοσμο, τους αγρότες της περιοχής, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τα πλατιά λαϊκά στρώματα και βρήκε ανταπόκριση παρά τα προβλήματα που επιφέρει η αποβιομηχάνιση και η ανεργία που "δέρνουν" την περιοχή, παρά το ξεκλήρισμα της αγροτιάς και το καθημερινό λουκέτο που βάζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

"Η ανταπόκριση του κόσμου, παρά το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι συγκινητική", σημειώνει ο γραμματέας της ΑΕ Θήβας, Π. Μπακόλας και προσθέτει: "Αυτό δείχνει ότι οι θέσεις του Κόμματός μας βρίσκουν απήχηση στους εργαζόμενους, οι οποίοι το θεωρούν στήριγμα και κύριο παράγοντα προώθησης των συμφερόντων τους. Οπως το προηγούμενο διάστημα σε όλες τις δίκαιες κινητοποιήσεις στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, έτσι και στη συνέχεια το ΚΚΕ δε θα διαψεύσει τις ελπίδες τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ