Πέμπτη 9 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ των κινητοποιήσεων κατά της ανεργίας και την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αποφάσισαν χτες σε σύσκεψη στο δημαρχείο οι μαζικοί φορείς της περιοχής (σελίδα 23).

ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ τροποποιήσεις επιχειρεί η ιταλική προεδρία να κλείσει το ζήτημα της αναθεώρησης της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς στα οπωροκηπευτικά, που όμως δεν αλλάζουν το πνεύμα των καταστροφικών προτάσεων της Κομισιόν(σελίδα 27).

ΟΜΑΔΑ εργασίας, με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος Ερευνας και Αποκάλυψης Στοιχείων Παράνομων Υιοθεσιών (ΣΕΑΣΥΠ), συγκρότησαν οι Δήμοι Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Πάτρας (σελίδα 27).

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της αγοράς, τα καθηλωμένα τιμολόγια και το άδικο φορολογικό σύστημα, οδηγούν στο κλείσιμο τα 250 εναπομείναντα ακτινολογικά ιατρεία (σελίδα 27).

ΓΟΝΕΙΣ, δάσκαλοι και καθηγητές του 1ου, 4ου και 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, συζήτησαν από κοινού τα προβλήματα των σχολείων της περιοχής και συνέταξαν κείμενο με τα κοινά τους αιτήματα (σελίδες 28 - 29).

ΠΙΣΤΗ στην τακτική της "αποστείρωσης" του κέντρου της Αθήνας από το βιομηχανικό και αλλοδαπό μεταναστευτικό της στοιχείο, η δημοτική αρχή αποφάσισε την "ανάπλαση" των περιοχών Ομονοίας, Ψυρρή, Μεταξουργείου, Κεραμεικού και Γκαζοχωρίου (σελίδα 30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ