Σάββατο 1 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαϊκή πάλη η απάντηση στους βανδαλισμούς

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Γαβαλούς σχετικά με τις καταστροφές που προξένησαν στα γραφεία της οι "γνωστοί άγνωστοι"

Τους βανδαλισμούς των "γνωστών αγνώστων", οι οποίοι προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Γαβαλούς του ΚΚΕ. Οι φασιστικές αυτές ενέργειες είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των θρασύδειλων "ανώνυμων" που καλυμμένοι πίσω από το μαύρο της νύχτας, είχαν και στο πρόσφατο παρελθόν καταστρέψει αφίσες του κινήματος ειρήνης αλλά και αντιφασιστικές αφίσες των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Τέτοιες ενέργειες στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό των κατοίκων από τα οξυμένα προβλήματά τους, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Γαβαλούς και καλεί το λαό της περιοχής να συσπειρωθεί σε ένα μέτωπο πάλης κόντρα στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς. Στην ανακοίνωση της η ΚΟΒ Γαβαλούς τονίζει:

"Στις 26 του Μάη, ξημερώνοντας Κυριακή, βάνδαλοι έσπασαν το κοντάρι και έκαψαν τη σημαία των γραφείων του Κόμματος μας. Λίγες μέρες πριν εξαφάνισαν αφίσες του κινήματος Ειρήνης για τη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης. Ακόμα εξαφάνισαν λίγο παλιότερα αφίσες της Εθνικής Αντίστασης με αναφορά στα 50 χρόνια από τη λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.

Οι εμπνευστές τους και οι βάνδαλοι στόχο έχουν το "διαίρει και βασίλευε" και τον αποπροσανατολισμό όλων των κατοίκων από τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους Γαβαλιώτες και Γαβαλιώτισσες, σε όλους τους εκπολιτιστικούς, κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς φορείς του χωριού και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποκαλύψουμε και να καταδικάσουμε τους βανδάλους και τους εμπνευστές τους.

Οι κομμουνιστές της Οργάνωσης του χωριού μας οπλισμένοι με τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου υποσχόμαστε να δυναμώσουμε την πάλη μας για το καπνικό, να δυναμώσουμε την πάλη για όλα τα προβλήματα του χωριού και της νεολαίας μας.

Καλούμε όλους του Γαβαλιώτες μαζί να φτιάξουμε ένα μέτωπο πάλης. Ενωμένοι να παλέψουμε για το καπνικό. Ενωμένοι να παλέψουμε κόντρα στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς. Να αντισταθούμε στα αφεντικά των Βρυξελλών που επιδιώκουν να συρρικνώσουν τους αγρότες από 22% στο 8%".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ