Σάββατο 1 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αρτα δίνει ραντεβού με την ειρήνη

H Επιτροπή Φορέων της Αρτας καλεί στην εκδήλωση ειρήνης που θα γίνει την Πέμπτη 6 του Ιούνη στις 6μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης της πόλης, με ομιλητή τον Ν. Φωτιάδη,μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, καθώς και στην πορεία ειρήνης από την Πρέβεζα στο Ακτιο στις 9 του Ιούνη.Τα πούλμαν για την Πρέβεζα θα αναχωρούν την Κυριακή στις 9 πμ από την πλατεία Κιλκίς της Αρτας.

Στη διακήρυξη - κάλεσμα των φορέων τονίζεται: "Το καμπανάκι της ειρήνης χτύπησε τον τελευταίο καιρό πολλές φορές για να σημάνει συναγερμό. Γίναμε μάρτυρες της ωμής τρομοκρατίας των επιλεκτικών ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών στη Βοσνία. Νιώσαμε την ανάσα του πολέμου στο Αιγαίο με την κρίση στα Ιμια. Η ένταση στο Κοσσυφοπέδιο αυξάνει, ενώ στο Λίβανο οι στρατοκράτες του Ισραήλ δολοφονούν αμάχους. Μια γιγάντια πολεμική μηχανή συγκροτείται στα πλαίσια του νέου διευρυμένου ρόλου του ΝΑΤΟ ως παγκόσμιου χωροφύλακα και τρομοκράτη. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση δεν έχουμε δικαίωμα να σωπάσουμε. Μας καλεί η ζωή. Μας καλεί το μέλλον να παλέψουμε".

Στην Επιτροπή Φορέων συμμετέχουν: Νομάρχης Αρτας, δήμαρχος Αρτας, Επιτροπή Ειρήνης Αρτας, Εργατικό Κέντρο Αρτας, Σύλλογος Γυναικών Αρτας, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρτας, Σύλλογος Δασκάλων Αρτας, Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Αρτας, Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Αρτας, "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Αρτας, ΟΑΣΝΑ, Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΣΤΕΓ ΤΕΙ Αρτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ