Τρίτη 11 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ
στην αμερικανοκίνητη ένταση

ΚΚΕ: Αφοπλίζει η κυβέρνηση το λαό, κρύβοντας ότι η Τουρκία είναι ο βασικότερος πυλώνας της αμερικανονατοϊκής πολιτικής στην περιοχή

Στην πολιτική της παγίδευσης της χώρας στα αμερικανονατοϊκά παιχνίδια στην περιοχή, που στην πραγματικότητα υποκινούν και στηρίζουν την τουρκική επιθετικότητα, εμμένει η κυβέρνηση. Οι χτεσινές αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) κινούνται στα πλαίσια της ίδιας αδιέξοδης λογικής και αρνούνται να αποκαλύψουν και αντιμετωπίσουν τους πραγματικούς αίτιους της επικίνδυνα αυξανόμενης έντασης στο Αιγαίο. "Η επιθετικότητα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας τροφοδοτείται από την πολιτική αστάθεια στη γειτονική χώρα", δήλωσε χτες ο πρωθυπουργός, ενώ την ίδια στιγμή, ο υπουργός Αμυνας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμιζαν με σημασία το γεγονός πως οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και ικανές να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο.

"Η ελληνική κυβέρνηση κρύβοντας ότι η Τουρκία είναι ο βασικότερος πυλώνας της αμερικανονατοϊκής πολιτικής στην περιοχή,σημειώνει το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, αφοπλίζει με τις επιλογές της τον ελληνικό λαό. Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Ο ελληνικός λαός, με τους αγώνες του, πρέπει να δείξει την κατηγορηματική αντίθεσή του στην κυβέρνηση και σε όσους υποστηρίζουν ότι με τους εξοπλισμούς και την υποταγή στο ΝΑΤΟ διασφαλίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα και η ακεραιότητά μας".

ΣΕΛΙΔΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ