Τρίτη 11 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
χερακια

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ απάντηση στην αδιάλλακτη στάση που δηλώνει αποφασισμένος να τηρήσει απέναντι στα αραβικά κράτη ο Μπέντζαμιν Νετανάχιου, χαρακτηρίζεται από τα αραβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η έκτακτη διευρυμένη Σύνοδος Κορυφής, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κάιρο από την 21η μέχρι και την 23η Ιούνη (σελίδα 9).

ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ του Σιν Φέιν, πολιτικό σκέλος του Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (ΙΡΑ) άρχισαν χτες οι πολυκομματικές συνομιλίες σχετικά με το μέλλον της Βόρειας Ιρλανδίας (σελίδα 10).

ΣΤΙΣ 10 Ιούνη 1944, στο Δίστομο "σώπασαν οι λύκοι, γιατί ούρλιαξαν οι άνθρωποι...". Χτες ολοκληρώθηκαν οι 10ήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν των σφαγιασθέντων από τους ναζί (σελίδα 11).

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ Επιτροπή για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προς τιμήν των 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, συγκροτήθηκε στην Αθήνα (σελίδα 11).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σήμερα στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία προς το υπουργείο Παιδείας και το Συμβούλιο της Επικρατείας διοργανώνει η ΕΦΕΕ (σελίδα 20).

ΑΠΟΧΗ από τα διδακτικά και εξεταστικά καθήκοντα αποφασίζουν ο ένας μετά τον άλλο οι Σύλλογοι Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού των πανεπιστημίων (σελίδα 20).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αίγιο την Παρασκευή, ακριβώς ένα χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό (σελίδα 22).

ΜΕΣΑ στη βδομάδα αναμένεται να σταλούν οι πρώτες κλήσεις μαρτύρων για την υπόθεση των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ (σελίδα 23).

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ συμφωνίες για τις προμήθειες των Οργανισμών του δημόσιου τομέα συζητήθηκαν χτες στην Ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Ομως, η ασυδοσία του κεφαλαίου παρέμεινε "στη σκιά" (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ