Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κορυφή του παγόβουνου ο Πολυχρονίου

Ο διχασμός στην ΕΠΟ για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή

Σε εκκρεμότητα παραμένει ως την επόμενη βδομάδα το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου που έχει με την ΕΠΟ ο Κ. Πολυχρονίου. Τεχνηέντως χτες δε συζητήθηκε στο ΔΣ, το οποίο θα πάρει την τελική απόφαση, αφού λίγο νωρίτερα είχε αναβληθεί η συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ) που θα έκανε τη σχετική εισήγηση.

Η υπόθεση Πολυχρονίου (ως αιτία - αφορμή) προκαλεί διχασμό και εντονότατες αντιπαραθέσεις στην Ομοσπονδία. Εκτός από την ουσία (τιμόνι Εθνικής) έχει πάρει και χαρακτήρα επικράτησης των αντιμαχομένων (για την εξουσία) ομάδων. Οι διαφωνούντες με τον Κ. Τριβέλλα θέλουν να φύγει, οι συμφωνούντες να μείνει.

Αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι προχτές στην ΤΕ, μετά από πολύωρη και σε έντονους τόνους συζήτηση, υπήρξε ισοψηφία 6 - 6 για την παραμονή ή την απομάκρυνσή του.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ ο κ. Σταθόπουλος αρνήθηκε πως υπήρξε ψηφοφορία, για να του απαντήσει ο συνάδελφός του κ. Χατζηαποστόλου "πως δεν έγινε, αφού εγώ ψήφισα εφτά φορές"... Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΤΕ, Λ. Σεϊτανίδης, δεν έκρυβε τη δυσφορία του για όσα συμβαίνουν.

Επανέλαβε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πολυχρονίου, αρνήθηκε όμως να προβλέψει αν τελικά θα παραμείνει ομοσπονδιακός τεχνικός.

  • Η παράδοση στην ΕΠΟ της ενυπόγραφης, από τον υφυπουργό, Α. Φούρα, τροπολογίας και η τοποθέτησή της για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ως 5ο θέμα αντί για 11ο, ικανοποίησε και έπεισε την Ομοσπονδία. Ετσι θα στείλει έγγραφο στη ΦΙΦΑ με το οποίο θα της επιβεβαιώνει ότι έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις και θα της ζητά να άρει την τιμωρία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ