Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ
Τελευταίο χαρτί για Τουρκία

Αγώνας ζωής και θανάτου είναι ο σημερινός για την Τουρκία στο "Σίτι Γκράουντ" του Νότιγχαμ. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα συγκρουστεί με την Πορτογαλία και αν γνωρίσει την ήττα λέει... αντίο στη διοργάνωση. Προσγειωμένος ο Τούρκος τεχνικός, δεν κρύβει ότι το πάνω χέρι έχει ο αντίπαλος: "Αναμένεται να γίνει ένα σκληρό ματς. Η Πορτογαλία έπαιξε εξαιρετικά με τη Δανία και πραγματικά εντυπωσίασε με το ανοιχτό ποδόσφαιρο. Εμείς πάμε για το θαύμα". Η Τουρκία που περιμένει πολλά από τον σέντερ φορ Χακάν Σουκούν θα έχει στο πλευρό της 15.000 φιλάθλους!

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της Πορτογαλίας, Αντόνιο Ολιβέιρα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα: "Δεν ανησυχώ για το σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Δανία, κάτι που ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε και θα νικήσουμε την Τουρκία. Πάντως, δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε, αφού έχει ένα δεμένο σύνολο". Σχετικά με την ομάδα που θα παρατάξει, ο Ολιβέιρα είπε ότι δε θα έχει αλλαγές σε σχέση με αυτή κόντρα στη Δανία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6.30μμ (απευθείας από την ΕΤ - 2). Οι πιθανές συνθέσεις.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ρουστού, Βεντάτν, Αλπάι, Τουγκάι, Ραχίμ, Ογκούν, Σεργκέν, Αμπντουλάχ, Αριφ, Τολουνάι, Χακάν.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Βίτορ Μπαϊα, Κριστοβάο, Κούτο, Οσεάνο, Ντίμας, Παουλίνιο, Πάουλο Σόζα, Φίγκο, Ρουί Κόστα, Σα Πίντο, Ζοάο Πίντο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ