Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Μπάγεβιτς θέλει Μιλόγεβιτς!

Επιστρέφει σήμερα από Λήμνο. Κλείνουν σήμερα Τζόρτζεβιτς - Γιαννακόπουλος

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού! Οσον και αν φαίνεται περίεργο, ο Σέρβος αμυντικός είναι μέσα στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τον θεωρεί εξαιρετικό παίκτη και κατά καιρούς έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Ως γνωστό ο παίκτης ήταν μια ανάσα από το να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, όμως ο δικέφαλος ματαίωσε τη συνεργασία λόγω της μη καλής εξωγηπεδικής ζωής του... Πληροφορίες ήθελαν χτες τον Μπάγεβιτς να έχει τηλεφωνική επαφή με τον συμπατριώτη του και να του τονίζει ότι είναι μέσα στους στόχους του Ολυμπιακού.

"Πακέτο", όλα δείχνουν, θα έρθουν στον Πειραιά ο Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο Γιώργος Λούβαρης θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Σ. Σταυρόπουλο και όλα δείχνουν ότι το θέμα θα κλείσει ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό. Σχετικά με τον Τζόρτζεβιτς, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ΠΑΕ και θα εισπράξει περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές για 4ετές συμβόλαιο.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από τη Λήμνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που ήταν σε ολιγοήμερες διακοπές. Ο ελληνοποιημένος τεχνικός μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει συνάντηση εφ' όλης της ύλης με τον Σωκράτη Κόκκαλη, όπου και θα τεθούν επιτάπητος τόσο τα μεταγραφικά όσο και το ποιοι παίκτες θα φύγουν από τον Ολυμπιακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ