Σάββατο 15 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αναταράξεις προκαλεί το γκάλοπ

Αναταράξεις προκάλεσαν στη Ρηγίλλης τα αποτελέσματα του πρόσφατου γκάλοπ, σύμφωνα με το οποίο μεταξύ άλλων οι ψηφοφόροι της ΝΔ προτιμούν τον Κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό και έχουν τον Μ. Εβερτ ως τρίτη επιλογή μετά και τον Δ. Αβραμόπουλο.

Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της ΝΔ, εμφανώς αμήχανα, έλεγαν ότι σημασία δεν έχει η δημοτικότητα των προσώπων αλλά το γεγονός ότι η ΝΔ εξακολουθεί να προηγείται του ΠΑΣΟΚ. Δεν παρέλειπαν όμως να κατηγορούν τα στελέχη της Μητσοτακικής πλευράς, λέγοντας ότι αυτά είναι υπεύθυνα για τη μικρή διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, λόγω της εικόνας "εσωκομματικού σπαραγμού" που καλλιεργούν με τη στάση τους.

Από την πλευρά της η Μητσοτακική πλευρά δεν έκρυβε τη χαρά της για τα αποτελέσματα του γκάλοπ, εκτιμώντας ότι η τακτική της απέδωσε καρπούς. Χτες βουλευτές που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της Μητσοτακικής πλευράς συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Κ. Μητσοτάκη και συζήτησαν την τακτική της ομάδας στην Εθνική Συνδιάσκεψη. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να κρατήσουν "χαμηλούς τόνους" στη Συνδιάσκεψη και να δράσουν μετά ανάλογα με τις εξελίξεις και τη στάση που θα κρατήσει ο Μ. Εβερτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ