Σάββατο 15 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Κιουμουρτζόγλου στη Ν. Σμύρνη

Στο Ναύπλιο για μπάνια ο Ιωαννίδης, άφησε την ΑΕΚ να περιμένει

Ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου είναι πλέον "μια ανάσα" από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο κ. Αθανασούλη και το μόνο που απομένει είναι η οριστική ανακοίνωση από το κυανέρυθρο ΤΑΚ. Πάντως, στη Νέα Σμύρνη περιμένουν έστω και στο "παρά πέντε" τη θετική απάντηση του Γιάννη Ιωαννίδη, που όμως παίζει σε δυο... ταμπλό.

Ο "ξανθός" μπορεί να δέχεται το ασφυκτικό... πρέσινγκ της ΑΕΚ και του προέδρου της Γιάννη Φιλίππου, όμως το Σαββατοκύριακο μαζί με τη σύζυγό του Γιούλη θα κάνει τα μπάνια του στο Ναύπλιο. Από πλευράς Ενωσης υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο πολυνίκης Ελληνας προπονητής θα είναι ο κόουτς από τη νέα περίοδο.

Στον Ολυμπιακό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το φαβορί για να καλύψει τη θέση του Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θα προσπαθήσει στο Καπαόνικ, όπου προετοιμάζεται η Εθνική Γιουγκοσλαβίας να πάρει τη θετική απάντηση του πλέι μέικερ. Στους στόχους των "ερυθρολεύκων" και ο Ζάρκο Πάσπαλι που βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στα παλιά λημέρια.

Υπέγραψε ο Φλώρος

Υπέγραψε χτες συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας με την ομάδα του Αρη ο Γιώργος Φλώρος. Ο παίκτης πήρε ολιγόωρη άδεια από τον Μάκη Δενδρινό, πήγε στη Θεσσαλονίκη και έκλεισε τη μεταγραφή. Σε δηλώσεις του τόνισε: "Θα καταβάλω όλες τις προσπάθειες για να γίνει και πάλι ο Αρης μεγάλος". Οι υπογραφές "έπεσαν" στα γραφεία της εταιρίας του προέδρου Ζαφείρη Σαμολαδά. Σαν αντάλλαγμα για τη μετακίνηση του Φλώρου θα πάει στους Αμπελόκηπους ο Πουρνάρας, που στην αρχή προέβαλλε αντιρρήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ