Τρίτη 9 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα συσπείρωσης

Κάλεσμα συσπείρωσης στο Συνδικάτο για να "μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης" απευθύνει, με ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός "Ταξική Ενότητα" (ΕΣΑΚ) κατεργασίας ξύλου Θεσσαλονίκης,σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, ενώ καταγγέλλει τη "νεοφιλελεύθερη φρενίτιδα της κυβερνητικής πολιτικής που κόπτεται για την πιστή εφαρμογή των εντολών του μεγάλου κεφαλαίου".

Στην ανακοίνωση της Τ.Ε. τονίζεται: "Με την εξαγγελία νέων μέτρων που ανακοίνωσαν στελέχη της κυβέρνησης, στοχεύουν στην πλήρη κατεδάφιση της δημόσιας υγείας, παιδείας και κοινωνικής ασφάλισης, στην ιδιωτικοποίηση μεγάλων τομέων του δημοσίου. Μ' αυτές τις πολιτικές, οι οποίες είναι γνήσια παιδιά των Βρυξελλών, με κατευθύνσεις του Μάαστριχτ και της "Λευκής Βίβλου", οι εργαζόμενοι και ο λαός συνολικά, έχει άμεσο πρόβλημα επιβίωσης".

Η ΕΣΑΚ - επισημαίνεται στην ανακοίνωση - αντιπαλεύει αυτές τις πολιτικές και καλεί τις πλειοψηφίες των συνδικαλιστικών ηγεσιών να "αναλογιστούν το μέγεθος των ευθυνών τους για τη συνολική τους αδιαφορία σ' αυτή την κατάσταση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ