Τρίτη 9 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Συζητά για προπονητή

Λύση (επιτέλους) στο θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού αναμένεται να δώσει στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ της ΕΠΟ. Οπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του Κ. Πολυχρονίου έχει τελειώσει από τις 30 Ιούνη και ουσιαστικά αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει προπονητή.

Οι αντικρουόμενες απόψεις (να μείνει ή να φύγει) αλλά και η ΓΣ της Ομοσπονδίας (κίνδυνος διάσπασης στη διοικούσα παράταξη) στο τέλος της βδομάδας, διατηρούσαν το θέμα σε εκκρεμότητα. Σε φιλικά του πρόσωπα, όμως, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ), Λεωνίδας Σεϊτανίδης, δήλωσε αποφασισμένος να μην παραταθεί το κενό.

Θεωρεί απαράδεκτο και μειωτικό, τόσο για τον Πολυχρονίου, όσο και για την Ομοσπονδία να υφίσταται αυτή η εκκρεμότητα, τη στιγμή μάλιστα που η Εθνική διεκδικεί την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του '98. Για το λόγο αυτό ο Λ. Σεϊτανίδης θα απαιτήσει να συζητηθεί σήμερα το θέμα. Η εισήγησή του θα είναι να παραμείνει ο Πολυχρονίου σύμφωνα με την απόφαση της ΤΕ (7 - 6, με τη διπλή ψήφο του προέδρου).

Ομως, ο Λ. Σεϊτανίδης θα επαναφέρει και το θέμα της παραίτησής του από την προεδρία της ΤΕ. Για να την ανακαλέσει θα ζητήσει από το ΔΣ τη μείωση των μελών της επιτροπής. Με 14 άτομα που συμμετέχουν αποδείχτηκε δυσλειτουργική, γι' αυτό θέλει η νέα επιτροπή να αποτελείται από πέντε άτομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ