Τρίτη 9 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το σίριαλ "λίμπερο"

Τελειώνει μέχρι την Κυριακή. Φεύγει την Παρασκευή ο Μπάγεβιτς

Με τον ξένο αμυντικό στην αποστολή θα αναχωρήσει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα για το Τέκερζε, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οπως είναι γνωστό, ο Μπάγεβιτς έχει εκφράσει την επιθυμία ο παίχτης να μη χάσει ούτε μια ώρα προετοιμασίας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναχωρεί ως το τέλος της βδομάδας, μάλλον Παρασκευή, με σκοπό την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Οι πληροφορίες, που βγαίνουν με το σταγονόμετρο από τον Πειραιά, φέρουν ως επικρατέστερη χώρα την Ισπανία, αν και κάποιοι θέλουν ως προορισμό τη Γερμανία. Το αργότερο λοιπόν την Κυριακή στον Ολυμπιακό αναμένουν την έλευση του περιβόητου λίμπερο, το όνομα του οποίου κρατείται ως εφτασφράγιστο μυστικό.

Την Τετάρτη το βράδυ ο Γ. Λούβαρης μαζί με τον Μαρινάκη θα μεταβούν στην Ανδαλουσία ώστε ο παίχτης να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Σεβίλη. Εν τω μεταξύ ο Κρεμενλίεφ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αν τελικά δε δοθεί δανεικός σε κάποια ελληνική ομάδα.

  • Προτίμησε το δάσος από το λιμάνι. Ο λόγος για τον Κροάτη Νίκολα Γιερκάν που αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος αμυντικός συμφώνησε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει τη φανέλα της, έναντι περίπου 370 εκ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ