Τρίτη 9 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Προβλημάτισε στην επίθεση

Η Εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της. Τέταρτη η Εθνική γυναικών στο ολυμπιακό τουρνουά

Με μία νίκη επί της Ολλανδίας αποχαιρέτησε το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας η Εθνική πόλο. Στο τουρνουά της Βαρκελώνης η ομάδα του Κούλη Ιωσηφίδη κέρδισε την Κυριακή την Ολλανδία με 6-5 και κατέλαβε την 3η θέση στο τετραεθνές τουρνουά. Το Σάββατο είχε χάσει από την Ισπανία με 4-7, ενώ την Παρασκευή από τη Γιουγκοσλαβία με 4-6. Το συμπέρασμα από το τελευταίο αγωνιστικό τεστ είναι ότι ο Κ. Ιωσηφίδης πρέπει να βρει λύσεις στην επίθεση, ενώ στην άμυνα η ομάδα ήταν αξιόπιστη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το παιχνίδι με την Ισπανία.

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στο ολυμπιακό τουρνουά, που έγινε στη γερμανική πόλη Εμεν. Στον μικρό τελικό έχασε από την Ιταλία με 6-5 (1-2, 1-0, 1-2, 3-1). Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι Βάσσου (2), Ευτ. Καραγιάννη, Ασιλιάν, Μίκικη.

Πάντως και με την τέταρτη θέση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1997, που θα γίνει στο Νανσί της Γαλλίας. Στο ολυμπιακό τουρνουά την πρώτη θέση κατέκτησε η Ολλανδία, που επικράτησε της Αυστραλίας με 9-8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ