Τετάρτη 24 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πριν τέσσερα χρόνια...

Η ημέρα σήμερα δεν είναι μόνο εξαιρετικά αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και στην αξέχαστη Τζένη Καρέζη, που πριν τέσσερα χρόνια τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, άφηνε και εκείνη, την τελευταία της πνοή. Η ΕΤ-1 στις 18.15 έχει προγραμματίσει ένα δεκάλεπτο αφιέρωμα στην Τζένη Καρέζη,με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατό της, ενώ αμέσως μετά, δηλαδή στις 18.30, θα μεταδώσει την ταινία "Χριστίνα".Μια κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη, στην οποία εκτός από την Τζένη Καρέζη πρωταγωνιστούν οι Ντίνος Ηλιόπουλος, Ανδρέας Μπάρκουλης και Θανάσης Βέγγος.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, στις 00.30,θα μεταδώσει την αξιόλογη ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε "Βασιλιάς για μια νύχτα".Μια διεισδυτική ματιά, πάνω στο σταρ σίστεμ των ΜΜΕ και στο κυνήγι της διασημότητας. Μια μαύρη κωμωδία, με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Τζέρι Λιούις.Ενας διάσημος παρουσιαστής της τηλεόρασης γίνεται το επίκεντρο της ζωής ενός 35χρονου, που κάνει τα πάντα για να πάρει τη θέση του ειδώλου του.

Στις 22.00 το SEVEN X θα προβάλει την ασπρόμαυρη κωμωδία του Βιντσέντε Μινέλι "Ο πεθερός της νύφης".Ο Σπένσερ Τρέισι ερμηνεύει το ρόλο του παππού, που η ζωή του αναστατώνεται, από την παρουσία του μωρού. Μαζί με τον Τρέισι παίζει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Μια ακόμη κωμωδία θα μεταδοθεί από το MEGA στις 01.55.Πρόκειται για την ταινία του Μίλτον Κατσέλας "Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες".Ενας νεαρός, που έχει την ατυχία να είναι τυφλός, για να ξεφύγει από την αυταρχική μητέρα του, αποφασίζει να ζήσει μόνος του. Τότε θα γνωρίσει την κοπέλα του διπλανού διαμερίσματος και η ζωή του θ' αλλάξει. Παίζουν οι Γκόλντι Χόουν και Εντουαρντ Αλμπερτ Τζούνιορ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ