Σάββατο 27 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
"Θρυλέων" ο Μπογατσιώτης

Ο Κώστας Μπογατσιώτης είναι και με τη "βούλα" ο πρώτος συνεργάτης στον πάγκο του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Οπως ανακοίνωσε χθες το ΤΑΚ, υπέγραψε και τυπικά το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους. Ο Μπογατσιώτης γεννήθηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε μπάσκετ στον Ηρακλή (1964 - 77) ΑΕΚ (1977 - 80), Απόλλωνα Πάτρας (1980 - 81) και Παπάγου (1981 - 84). Ως προπονητής εργάστηκε σε Δάφνη, ΑΕΚ, Πρωτέα, Παγκράτι, Εθνικό Πειραιά, Αμύντα, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια συμμετείχε στο τιμ των προπονητών της Ομοσπονδίας. Δούλεψε τέσσερα χρόνια στην Εθνική γυναικών και στη συνέχεια πέρασε από τον πάγκο της Εθνικής εφήβων και της Εθνικής ελπίδων. Ακόμη το ΤΑΚ προσέλαβε τον αθλητίατρο και ορθοπεδικό Κώστα Δημητρακόπουλο.

Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζει επίσημα η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο ΣΕΦ ακολουθώντας το πρόγραμμα που έχει υποδείξει ο Ντούσαν Ιβκοβιτς (είναι στην Ατλάντα με την Γιουγκοσλαβία) και υπό τις οδηγίες του Κ. Μπογατσιώτη, Μ. Μίνιτς αλλά και του γυμναστή Γ. Μεριχωβίτη. Εκεί θα είναι όλοι οι παίκτες (και ο Κρίστιαν Βελπ) εκτός βέβαια των διεθνών και του Ν. Ρίβερς που θα ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία.

  • Το "ΣΤΑΡ" εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα εντός έχει το "ΦΙΛΜΝΕΤ", όπως και τα παιχνίδια του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας. Ο "ΑΝΤΕΝΑ" τέλος έχει εξασφαλίσει τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ