Πέμπτη 1 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Η νύχτα θα δείξει...

Καλό ξεκίνημα για Κόφφα, Παναγιωτόπουλο

Δυο στους τρεις... γέλασαν χθες στις ελληνικές παρουσίες στα προκριματικά των 200 μέτρων. Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος και η Κατερίνα Κόφφα εξασφάλισαν την παρουσία τους στις επόμενες σειρές που έγιναν σήμερα τα ξημερώματα. Αντίθετα ο Θωμάς Σμπώκος δεν κατάφερε να περάσει. Είχε μια άκυρη εκκίνηση που του κόστισε όπως δήλωσε και ο ίδιος: "Μου έκοψε τα πόδια η άκυρη εκκίνηση. Ξεκίνησα σφικτά και στη συνέχεια έτρεχα και δεν έφτανα". Ο Θωμάς σημείωσε χρόνο 20.88 και ήταν 5ος.

Αντίθετα ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ήταν τρίτος στη σειρά του αφού κοντραρίστηκε στα ίσα με τον Λίτφορντ Κρίστι. Πέτυχε χρόνο 20.69 (21ος). Μετά την κούρσα δήλωσε: "Ηταν η καλύτερη επίδοση που έχω πετύχει τόσο νωρίς το πρωί. Στόχους μας είναι να πιάσω τις ατομικές μου επιδόσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Τώρα η αγωνία είναι ακόμη μεγαλύτερη στην επόμενη κούρσα".

Η Κατερίνα Κόφφα αν και έτρεχε στη δυσκολότερη διαδρομή κατάφερε να περάσει 4η στην επόμενη σειρά. Εχοντας στην κούρσα την περίφημη Περέκ, ήδη ολυμπιονίκης στα 400 μέτρα, ξεπέρασε το άγχος και με 22.67 θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Πέτυχε 23.09 (15η) και με βάση το 22.67 που έχει φέτος είναι ικανή για κάτι καλύτερο σήμερα τα ξημερώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ