Πέμπτη 1 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καταγγέλλουν μαγειρέματα

Τις παρασκηνιακές κινήσεις της πλειοψηφούσας παράταξης στην ΕΠΟ, με σκοπό τον έλεγχο της Επιτροπής Διαιτησίας, άρα του σημαντικότατου αυτού χώρου εν γένει, καταγγέλλουν τέσσερα μέλη του ΔΣ. Οι κ. κ. Αλημίσης, Προυσαλίδης, Τσαντζαρίδης, Μουρίκης με δήλωσή τους επισημαίνουν πως η συνεδρίαση του ΔΣ αναβλήθηκε χτες ώστε να ολοκληρωθούν τα "μαγειρέματα" όπως τα χαρακτηρίζουν.

Το κείμενο έχει ως εξής: "Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, η διαιτησία βρίσκεται στο χειρουργείο των παρεμβάσεων, του παρασκηνίου και των συμβιβασμών. Η εγχείρηση συνεχίζεται για τούτο και αναβλήθηκε το σημερινό (σ.σ. χτεσινό) ΔΣ της ΕΠΟ. Εμείς καταγγέλλουμε αυτό το μαγειρείο. Οι συνταγές του είναι γνωστές στη φίλαθλη κοινή γνώμη. Το αποτέλεσμα επίσης γνωστό. Η οπισθοδρόμηση του ποδοσφαίρου.

Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε μέρος στη διαδικασία συμπλήρωσης της Επιτροπής Διαιτησίας, μόνο για να καταγγείλουμε γεγονότα. Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή, χωρίς προηγούμενο. Ομως να ξέρουν οι "στρατηγοί" της νέας τάξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι φιλόδοξοι "λοχαγοί" της πλειοψηφίας παράταξης του κ. Τριβέλλα, ότι η φίλαθλη κοινή γνώμη θα ενημερωθεί, θα μάθει. Για να ξεκινήσει επιτέλους η αλλαγή για το καλύτερο και το αξιότερο ποδόσφαιρο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ