Πέμπτη 1 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πήρε Βαρεσάνοβιτς

Παρελθόν ο Κρεμενλίεφ

Ο Μίρσα Βαρεσάνοβιτς και με τη "βούλα" πλέον είναι ο τρίτος ξένος του Ολυμπιακού. Ο Βόσνιος αμυντικός έπεισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αξία του κυρίως στο φιλικό με την Αμπερντίν και έτσι ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" άναψε το... πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Βαρεσάνοβιτς που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και σαν λίμπερο είναι ένας καλός παίκτης, κάτι που επισήμανε και ο Ντούσκο: "Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής και νομίζω ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό". Ο παίκτης φανερά χαρούμενος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό. Καλύτερα όμως να μιλήσω στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου".

Η άφιξη στο λιμάνι του Βόσνιου αμυντικού σηματοδοτεί την αναχώρηση του Βούλγαρου Εμίλ Κρεμενλίεφ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα καταλήξει και πάλι στη Λέφσκι Σόφιας.

Στο μεταξύ ο Μπάγεβιτς "έσταζε μέλι" για την εντυπωσιακή απόδοση των παικτών στο 6 - 0 επί της Αμπερντίν: "Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Δε θέλω όμως οι ποδοσφαιριστές να νομίζουν ότι είναι έτοιμοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε ακόμα. Πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι, αν και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το παιχνίδι που έκαναν απέναντι στην Αμπερντίν, που στάθηκε άτυχη".

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει από τη Γερμανία αύριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ