Παρασκευή 2 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αλέκα Παπαρήγα στην Κόνιτσα

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τη ΓΓ, Αλέκα Παπαρήγα,τον Δ. Γόντικα,μέλος του ΠΓ, τον Γ. Ποσοτίδη,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Κώστα Αλυσσανδράκη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την περιοχή της Κόνιτσαςαύριο Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Σάββατο 3 - 8

- Το πρωί στο χωριό Αγ. Παρασκευή (Κεράσοβο). Από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα παρακολουθήσει τα Αναπτυξιακό - Πολιτιστικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Επαρχίας Κόνιτσας για την αποτροπή της ολοκληρωτικής ερήμωσης των 40 χωριών της επαρχίας.

- Το απόγευμα, στις 6.30, στο χωριό Λυκόρραχη Ιωαννίνων.Η αντιπροσωπεία της ΚΕ θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΑ), που διοργανώνεται από την Επιτροπή Περιοχής της Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 4 - 8

- Από το πρωί η αντιπροσωπεία του Κόμματος θα επισκεφθεί και θα περιοδεύσει τη σεισμόπληκτη περιοχή της Κόνιτσας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του δήμου και κατοίκους της περιοχής.

- Μετά το τέλος της περιοδείας και τις συναντήσεις με το δήμαρχο και τους κατοίκους της περιοχής, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ