Παρασκευή 2 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναπάντητα ερωτήματα (1)

Ιδιαίτερη εντύπωση - απ' ό,τι μαθαίνουμε - έχουν προκαλέσει στους εργαζόμενους του Βόλου, οι αποκαλύψεις της τοπικής εφημερίδας "Πρώτη", σχετικά με την αγορά της άλλης εφημερίδας, "Θεσσαλία", στις οποίες αναφέρθηκε και χτες η στήλη. Θυμίζουμε, πως η φιλοΠΑΣΟΚική εφημερίδα "Πρώτη" κατάγγειλε, ότι η αγορά της "Θεσσαλίας" έγινε στην πραγματικότητα από τοπικά στελέχη του ΣΥΝ, με επικεφαλής το νομάρχη, Π. Σκοτεινιώτη, υπαινισσόμενη μάλιστα ότι τα 350 εκατομμύρια της αγοραπωλησίας, τα έχουν δώσει μεγαλοεπιχειρηματίες, που έχουν πάρε δώσε με τα δημόσια έργα και τη νομαρχία γενικότερα.

Στο χτεσινό φύλο της "Πρώτης" υπήρχε συνέχεια του θέματος. Το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας δηλώνει "με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι η ΝΑ, το ΚΕΚΑΝΑΜ, οποιοσδήποτε άλλος Οργανισμός της ΝΑ και ο νομάρχης ουδεμία άμεση ή έμμεση ανάμειξη έχουν στην αγορά της εφημερίδας...".

Η εφημερίδα "Πρώτη" επιμένει όμως και σημειώνει: "Μήπως, δεν αναγνωρίζει το λογιστή Αργύρη Χαδούλη (σ.σ. ο φερόμενος ως αγοραστής της "Θεσσαλίας"); Μήπως δε γνωρίζει τη σχέση τους και θέλει να του υπενθυμίσουμε, ότι πέραν του Συνασπισμού, είναι φίλος του και ο ίδιος τον τοποθέτησε στη θέση του Οικονομικού Συμβούλου του ΚΕΚΑΝΑΜ ΑΕ:

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο νομάρχης και βέβαια, καμία διάψευση εκ μέρους του δε θα γίνει πιστευτή στους πολίτες της Μαγνησίας. Αλλωστε θα ήταν ανόητοι, όσοι πίστεψαν ότι ο κ. Σκοτεινιώτης θα αποδεχόταν όλα όσα του καταμαρτυρούμε, δηλαδή, τη συμμετοχή του στην ομάδα του Συνασπισμού, που θέλει να αγκιστρωθεί στην εξουσία και με τη βοήθεια της εφημερίδας να αποκτήσει δύναμη και να ελέγχει την πολιτική ζωή στην περιοχή...".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ